6 ani de succes pe litoral

Eforie Nord Vila Royal

Eforie Nord Vila Royal

Întotdeauna găsim formule de genul “s-a deschis noul hotel xxx” sau “a apărut pensiunea yyy”.

Aici vorbim de şase ani de succes pentru vila Royal din Eforie Nord. Şase ani în care zeci de turişti s-au bucurat de panoramă şi serviciile puse la dispoziţie de vila Royal. Şase ani în care plaja a fost deliciul celor care au ales să-şi petreacă vacanţa la vila Royal.

Când spunem Eforie Nord o parte din noi sunt dezamăgiţi dar nu din cauza unităţilor de cazare, ci din cauza indolenţei şi nepăsării autorităţilor care pur şi simplu mai mult strică decât să repare. O fac cu bună conştiinţă şi în ciuda celor care au investit sute de mii de euro în această staţiune. Aveţi dreptate să fiţi dezamăgiţi!

Dar chiar şi aşa, o mare parte din unităţile de cazare, prin serviciile pe care le oferă şi prin amabilitatea găzduirii turiştilor, reuşesc să şteargă această dezamăgire şi să o transforme în plăcere.

De ce vila Royal?

Este aproape de plajă, chiar pe plajă am putea spune. Marea este fascinantă, o minune pe care ar trebui să învăţăm să o descoperim puţin câte puţin.

Câţi dintre noi, nu visăm să ne trezim cu un apus sau un răsărit, două momente unice cu care ziua începe şi apoi se încheie, pentru a face loc altei zile! Momente care nu se pot exprima în cuvinte ci pur şi simplu se cer primite în suflet.

Te poţi plimba pe malul mării copleşit de liniştea care domneşte în prezenţa brizei răcoroase care îţi mângâie faţa; poţi fi cucerit de linia orizontului.

Şi astfel eşti încercat de anumite sentimente puternice care te fac să înţelegi că viaţa este un dar preţios, de care trebuie să ne bucurăm din plin, trăind cele mai frumoase clipe.

De câte ori ne facem timp pentru astfel de bucurii pentru sufletul nostru? Nu trebuie să le lăsăm să treacă cu uşurinţă pe lângă noi.

  • suntem atât de aproape de plajă încât ne putem bucura de razele fierbinţi ale soarelui, de mângâierea valurilor calde, de nisipul încins, de adierea brizei care îmblânzeşte puţin fierbinţeala
  • simplitatea locaţiei aduce cu sine, atât de uşor, eleganţa şi preţiozitatea

Vrei să te trezeşti dimineaţa auzind şi văzând valurile marii? Alege vila Royal.

 
Filed in: stiri Tags: , ,

You might like:

Vrei să te simţi bine în concediul de la mare? Hai la Zumba pe Plajă! Vrei să te simţi bine în concediul de la mare? Hai la Zumba pe Plajă!
Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă
Vilă/Pensiune versus Hotel Vilă/Pensiune versus Hotel

Leave a Reply

Submit Comment
© 1289 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.