Arcadia Travel – Agenţia care nu percepe comision turistului

Ne hotărâm să rezervăm o vacanţă pe litoral, alegem o agenţie şi optăm pentru una din variantele propuse. Însă trebuie să fim foarte atenţi pentru că riscăm să plătim în plus anumite taxe şi comisioane care nu ar trebui să existe.

În primul rând tariful final înseamna final, că atunci când ajungem la destinaţie să nu ne mai trezim cu alte taxe suplimentare despre care nu am fost informaţi (da, poate au fost menţionate pe site, dar cu un font de 6, adică aproape invizibil). Nu este normal dacă nu întrebăm noi, să nu ni se ofere toate detaliile de la început. Sunt atâtea exemple, încât le vom preciza pe cele mai frecvente: taxa pentru parcare – de cele mai multe ori se plăteşte separat şi nu este o sumă nesemnificativă/ taxa de staţiune nu este inclusă niciodată în tariful camerei; se plăteşte în prima zi de cazare – valabilă însă nu pentru toate unităţile turistice/ taxa pentru copil, în funcţie de vârsta acestuia – trebuie să fim atenţi pentru că fiecare unitate turistică are politica ei.

Se plăteşte în momentul în care se face rezervarea, putând fiind returnată în cazul în care veniţi fără copil. Mai sunt tot felul de taxe pentru anumite servicii. Atenţie trebuie să se precizeze foarte clar serviciile cu plată şi cele fără plată şi cunoscute foarte bine de la început. Cea mai importantă este taxa de rezervare despre care nu vă vorbeşte nimeni. Unele agenţii nu o practică, însă foarte puţine.

Cele mai multe însă practică un comision cuprins între 10-20%. www.cazarepelitoral.ro nu practică niciodată comision de la turist. Sunt parteneriate cu unităţile de turism. Se stabileşte uneori un tarif mai avantajos decât dacă mergeţi direct la unitate. Puţine persoane din păcate nu ştiu de acest comision şi de cele mai multe ori plătesc inutil o taxă în plus. Aceasta este deja inclusă în tarif şi este foarte greu să ne dăm seama de acest comision.

Rezervă şi pleacă în vacanţă! www.cazarepelitoral.ro cel mai simplu sistem de rezervări online fără comision!

 
Filed in: stiri Tags: , , , , , , , ,

You might like:

Câştigă o vacanţă la mare: Rezultatele concursului Câştigă o vacanţă la mare: Rezultatele concursului
Vacanţa la mare: 10 lucruri importante la camera ta video de vacanţă| partea a treia Vacanţa la mare: 10 lucruri importante la camera ta video de vacanţă| partea a treia
Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă | partea a doua Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă | partea a doua
Câştigă acum o vacanţă la mare Câştigă acum o vacanţă la mare

Leave a Reply

Submit Comment
© 9046 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.