Vesti bune pentru litoralul 2014!

Dacă la munte, un fenomen dezastruos, lipsa zăpezii, anunţă doliul întreprinzătorilor şi aproape că se confundă luna ianuarie cu luna martie, pentru litoralul românesc se preconizează un sezon mai bun decât anul trecut. În primul rând, prognoza meteo anunţă secetă şi prezenţa unor valuri de căldură foarte mare în sezonul cald, mai mult, experţii britanici au estimat că 2014 va fi, la nivel global, unul din cei mai călduroşi din istorie. Aşa că ne putem duce, măcar cu gândul, la o escapadă exotică, la soare, la bălăceală şi distracţie, suficient cât să ne stârnească dorul de mare. În curând soarele va fi iar mândru, arătându-şi razele care să ne mângâie tălpile goale prin nisip, care să ne introducă în vraja mării. Vara 2014 va fi pe val!

În al doilea rând, că tot vorbim de valuri, suntem asediaţi de valuri de oferte de cazare. Oferte early booking (reduceri timpurii), programul Litoralul pentru toţi, nopţi gratuite, reduceri cu câteva procente pentru plata în avans, toate menite să grăbească vacanţa de vară care se apropie cu paşi repezi,  iar noi cu mic cu mare alergăm să prindem un loc pe litoralul românesc.

Dacă iarna ne-a făcut să simţim lipsa zilelor de vara când soarele părea că domneşte peste întregul cer, avem o veste foarte bună: vara îşi face bagajele să ne întâmpine în ţara noastră.

Vara asta va fi una plină, în primul rând de soare, pe care nu îl poţi păstra sau căra în geamantan, aşa că singurul mod în care te poţi bucura din plin de el este pe litoral.

Mai optimişti şi pentru că iubim Marea Neagră, putem gândi că vara 2014 ne va rezerva ceva perspective litoralului nostru românesc. Ca oricărui român să nu îi lipsească nisipul de scoică, mirosul de alge şi de lacuri mai mult sau mai puţin curăţate, de pescăruşi gălăgioşi, de tavernele şi căsuţele de lemn cu tot felul de chiciuri şi de ce nu, chiar şi de sictirul şi plictiseala ospătarilor şi recepţionerilor (vorbim de cazuri izolate).

Dacă se vrea, se poate, în paşi de melc ce este drept, totuşi litoralul românesc începe să meargă.

 
Filed in: stiri Tags: , , , , , , , , ,

You might like:

Câteva lucruri de ştiut înainte de a cumpăra o vacanţă de acasă Câteva lucruri de ştiut înainte de a cumpăra o vacanţă de acasă
© 2022 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.