Accesorii hightech de folosit în vacanţă

Se spune că vacanţa este pentru relaxare, asta însemnând că trebuie să ne rupem de cotidian și să trăim diferit față de ce facem în fiecare zi.

Aceasta include și uitarea faptului că există aparate electronice și electrocasnice, să fim doar noi și natura…

Yea, Right! Cine naiba poate trăi fără telefonul ăla mobil? Telefon care ne enervează că sună mai mereu și chiar în momente stânjenitoare, dar fără de care nu putem sta o clipă, pentru că ne simțim ca fără chiloți pe noi?

De aceea, te invit, dragă prietene, să revizuim împreună lista ta de bagaje de vacanță și să vedem ce ustensile electronice trebuie musai să îți iei.

1. Foto – Video

Ce vacanță ar mai fi aia dacă nu avem amintiri din ea. Așa că fi sigur că îți iei o cameră video și o cameră foto. Nu deții niciuna? E cazul să cumperi!

Cazare pe litoral a publicat un ghid, în 3 parți, despre cum să îți cumperi cea mai tare cameră video pentru vacanță. Tot Cazare pe litoral va publica și cel mai tare ghid de achiziționare a unei camere foto de vacanță.

Nu, Nu, Nu! Nu spune că vei face poze cu telefonul, prietene, crede-ne, pozele cu telefonul sunt ultima chestie la care trebuie să recurgi. Vrei niște poze frumoase și niște video-uri clare din vacanță, ia-ți aceste unelte cu tine, camera foto și video. Altfel nu vei distinge dacă în poză e nevastă-ta sau un pinguin de la circ.

2. Audio și text

Multe hoteluri de pe litoral au spații verzi, spații verzi în care mie îmi place să mă relaxez ascultând, sau citind o carte. Audiobook-urile sunt la modă acum, așa că, de ce nu, poți asculta o carte.

Așa că, în funcție de dotări, ia-ți cu tine mp3 player-ul, ebook reader-ul, sau tableta. Dacă nu posezi așa ceva, poți să iei și o carte clasică, dar din păcate, la acea carte clasică, nu vei putea asculta și muzică.

Comunicare și internet

Evident, nu îți uita telefonul, indiferent câte unelte electronice ai după tine, dacă îți uiți telefonul, vacanța va fi ratată, așa cum am zis deja, te vei simți tot timpul ca fără chiloți și, nu, nu va ajuta să îți mai pui încă o pereche, la fel te vei simți.

Concluzie

Ce ar mai fi de luat? Nu știu, am trecut tot ce aș lua eu, scrie-ne și tu ce ai lua, ca să completăm lista. Promitem să facem update ori de câte ori ceva interesant ne va pica sub ochi din comentariile voastre.

 
Filed in: Ghid vacanta la mare Tags: , , , , , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral
Maraton de muzica house pe litoral Maraton de muzica house pe litoral
Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa

Leave a Reply

Submit Comment
© 2023 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.