Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral

Anul acesta, pe litoralul românesc sunt aşteptaţi să sosească un număr record de turişti din Republica Moldova. Întrucât în ţara vecină a fost ridicat sistemul de vize, iar turiştii pot trece mai uşor graniţa, aproape 10.000 de cetăţeni de peste Prut sunt aşteptaţi să îşi petreacă vacanţa în România.

Printre zecile de mii de români, din toate colţurile ţării, în unităţile de cazare de pe litoral vom întâlni în acest sezon estival şi foarte mulţi cetăţeni de peste Prut. Ce-i drept, majoritatea se orientează către perioadă de extrasezon, respectiv lunile august-septembrie, deoarece tarifele sunt mai mici şi corespund cu salariile modeste ale vecinilor noştri.

 

Dacă un sejur în staţiunea Mamaia i-ar costa destul de mult, ţinând cont că salariul mediu al unui cetăţean din Republica Moldova este de numai 1.000 lei, turiştii pot opta pentru unităţile de cazare din sudul litoralului. Cei cu venituri mici au de unde alege: de la apartamente în regim hotelier, pensiuni şi vile de vacanţă, până la hoteluri de lux. Astfel, staţiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti sau Neptun pot fi o alternativă ideală pentru turiştii care îşi doresc o vacanţă reuşită, la cele mai bune preţuri.

 
Filed in: stiri Tags: , , , , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Maraton de muzica house pe litoral Maraton de muzica house pe litoral
Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa
A venit iarna pe litoral A venit iarna pe litoral
© 2024 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.