S-a dat startul la programul “Litoralul pentru toti” 2012

Conform cu datele furnizate de Agerpres programul a fost lansat in statiunea Mamaia. Tarifele raman aceleasi ca si cele din anul 2011 pentru a avea in continuare o imagine pozitiva si pentru a atrage cat mai multi turisti. Mai mult de 50 de hotelieri sunt inscrisi in programul ‘ Mini preturi de vacanta – Litoralul pentru toti ‘, multi dintre acestia isi desfasoara activitatea numai in statiunea Mamaia. La program participa hoteluri ce sunt incadrate de la 1 stea la 5 stele.

Peste 50 de hotelieri s-au înscris în programul Mini-preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi 2012, care se va derula perioada 3 mai – 14 iunie, a declarat preşedintele ANAT, Corina Martin, cu prilejul deschiderii sezonului estival. Marea majoritate a hotelierilor care s-au înscris în acest program îşi desfăşoară activitatea în staţiunea Mamaia. „Cu sudul litoralului este puţin mai greu în acest moment pentru că acolo nu toţi hotelierii au deschis încă.”, a punctat Corina Martin. La programul ‘”Mini preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi” participă hoteluri ce au de la o stea la cinci stele. Tarifele pentru şase nopţi de cazare sunt cuprinse între 179 şi 549 de lei de persoană, în funcţie de numărul de stele al unităţii respective, la fel ca şi anul trecut. „Sunt aceleaşi tarife ca şi anul trecut, nicio majorare. Nu ne putem gândi la majorări de tarife atâta vreme cât în continuare ne dorim să avem o imagine pozitivă, să reuşim să atragem turişti către litoralul românesc”, a declarat Corina Martin.

Astfel, la hotelurile de o stea, tariful pentru şase nopţi este de 179 de lei de persoană fără mic dejun, la hotelurile două stele preţurile ajung la 209 lei, tot fără mic dejun, şi la 279 lei cu mic dejun inclus, iar la hotelurile de 3 stele preţul este de 249 de lei fără mic dejun şi de 379 de lei cu mic dejun. Unităţile clasificate la patru şi cinci stele s-au înscris în program cu preţuri de 439 lei, respectiv 549 lei, cu mic dejun inclus.
Programul este lansat de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere, sub brandul “Mini-preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi 2012”.
Structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile partenere vor fi anunţate la 7 mai. Programul va avea o pagină web, similară celei pentru programul “Înscrieri Timpurii”, unde vor fi înregistrate hotelurile înscrise şi agenţiile de turism de unde se pot cumpăra pachete.

 
Filed in: stiri

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral
Maraton de muzica house pe litoral Maraton de muzica house pe litoral
Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa Turismul ecumenic şi religios în judeţul Constanţa

One Response to "S-a dat startul la programul “Litoralul pentru toti” 2012"

Leave a Reply

Submit Comment
© 2020 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.