Apartamente la cheie în Mamaia – confort şi linişte

Indiferent de perioada aleasă pentru vacanţa de la malul mării, tot mai mulți turiști aleg să se cazeze într-un apartament la cheie în Mamaia. Acestea le oferă turiștilor tot confortul de care au nevoie şi, bineînțeles mult visata liniște şi intimitate.

Astfel, în stațiunea Mamaia, pentru 120 euro pe noapte până pe 24 august 2013, beneficiați de condiții de lux într-unul din blocurile complexului de apartamente denumit Tudor’s Residence. Complexul beneficiază de vedere spre lacul Siutghiol din Mamaia.

Suprafaţa acestora variază, de la aproximativ 60 metri pătraţi – cele Economy, la cele Exclusive – mai spaţioase, între 70 şi 85 metri pătraţi. Apartamentele sunt dotate cu mobilă modernă, TV LCD, au un living cu canapea extensibilă şi un dormitor cu pat matrimonial. Băile sunt dotate cu cabină de duş sau cadă, iar bucătăriile sunt complet utilate, incluzând cuptor cu microunde, filtru cafea, prăjitor pâine, mașina de spălat rufe, frigider.

De asemenea, apartamentele la cheie beneficiază şi de terase pentru servit cafeaua de dimineață.

Pentru turiștii care au nevoie şi în vacanţă de internet pentru a-şi verifica emailul precizăm că apartamentele beneficiază de internet wireless.

Un mare avantaj al acestor apartamente este că beneficiază de piscină proprie cu șezlonguri, numai pentru turiștii cazați în complex, contra unei taxe.

Siguranța oaspeților este asigurată de serviciul de pază non-stop, iar accesul în parcare este facilitat prin intermediul unei bariere de acces cu telecomandă.

Așadar, căutați ofertele de cazare în apartamentele la cheie din Mamaia.

 
Filed in: stiri Tags: , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Maraton de muzica house pe litoral Maraton de muzica house pe litoral
Bianca, aici gasesti linistea si raspunsurile de care ai nevoie! Bianca, aici gasesti linistea si raspunsurile de care ai nevoie!
© 2023 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.