Maraton de muzica house pe litoral

Iubitorii de muzică house nu vor fi dezamăgiți nici în acest sezon estival. Startul petrecerilor la mii de wați se va da chiar de 1 mai, cu festivalul Sunwaves, care revine pe litoral, în nordul stațiunii Mamaia, în perioada 1-4 mai. Apoi, în toiul verii, zeci de mii de tineri sunt așteptați să participe la Liberty Parade, un eveniment devenit deja tradiție în sudul litoralului.


Așa cum se întâmplă în fiecare an, sezonul estival debutează pe litoral cu Sunwaves, un spectacol impresionant de muzică house, show de lumini, lasere și efecte pirotehnice. Cu alte cuvinte, 4 zile și 4 nopți de distracție la superlativ. Pe plaja din nordul stațiunii Mamaia pregătirile sunt în toi pentru că aici sunt așteptați să sosească mii de tineri din țară, dar și de peste hotare. În acest an, “capete de afiș” vor fi Ricardo Villalobos, Lee Burridge, Marco Carlo și alții, nume sonore pentru împătimiții muzicii electronice. Accesul la scenele de zi costa 20 lei sau se face gratuit pe baza bratarii primite la petrecerea din timpul nopții.


În toiul verii, distracția se mută în sudul litoralului. Stațiunile Neptun, Venus, Saturn vor fi gazdele celebrului show Liberty Parade, o ediție din care nu vor lipsi: caravana mașinilor special “tunate” în tendințele paradei, un show impresionat de lumini, artiști români și străini, renumiți dj care vor întreține atmosfera. Cu alte cuvinte, un eveniment adresat celor care pot ține ritmul cu distracția, un eveniment scăldat în soare sau în lumina laserelor multicolore, un eveniment destinat celor fără inhibiții, cravate, deadline-uri, restanțe sau alte probleme cotidiene. Ca în fiecare an, la acest eveniment sunt așteptați aproape… atenție, o sută de mii de tineri, din toate colțurile țării și nu numai.

 
Filed in: Entertainment, stiri Tags: , , , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral
A venit iarna pe litoral A venit iarna pe litoral
Primii turisti pe litoral – LEBEDELE Primii turisti pe litoral – LEBEDELE
© 2024 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.