A venit iarna pe litoral

O asteptam cu totii, poate unii mai timizi, dar totusi o asteptam.

Viscol, zapada, drumuri blocate, tara paralizata… a venit iarna.

Daca pana acum ne bucuram de aerul primaveratic, anormal pentru luna ianuarie, dar normal pentru a ne bucura de o plimbare pe malul marii, iarna a realizat ca este codasa si pierdandu-si din autoritate, s-a hotarat pe ultima suta de metri sa-si reintre in drepturi. Si a intrat in forta, dand peste cap o intreaga tara.

Este o zi cainoasa, de ianuarie, sfarsit de ianuarie, inghetata de vantul care a strabatut tara, venit ca sa loveasca acum cu rafalele sale taioase si litoralul. O zi lipsita de caldura, in nuante metalice stinse, aproapre argintii cu cerul de un albastru spalacit.

Dar litoralul are intotdeauna o frumusete aparte, indiferent de vreme; chiar si atunci cand ploua, ninge, viscoleste, are un aer special, numai al lui.

Ma simt fericita ca m-am intors pe litoral, insa mi-as fi dorit, recunosc, sa fie putin mai cald, pentru ca frigul imi cam patrunsese pana-n maduva oaselor.

Ai impresia ca tocmai se declansase un lant de evenimente care urmau sa aiba efecte deosebite.

 
Filed in: stiri Tags: , , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral Aproape 10.000 de turisti din Republica Moldova, asteptati pe litoral
Maraton de muzica house pe litoral Maraton de muzica house pe litoral
Primii turisti pe litoral – LEBEDELE Primii turisti pe litoral – LEBEDELE
© 2024 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.