Câştigă o vacanţă la mare: Rezultatele concursului

Portalul nostru de cazare Mamaia şi alte staţiuni la mare a lansat cu o lună în urmă un concurs pentru bloggeri cu niște premii inedite.

Termenul a trecut, rezultatele au fost contabilizate și, după contabilizarea lor, avem și rezultatele finale, rezultate finale care ne-au surprins într-o oarecare măsură.

Ce trebuia să faci?

Cerințele erau simple.:

  • Un articol de minim 500 cuvinte pe blogul vostru despre turism;
  • În articol trebuia să aveţi două link-uri, unul către site-ul principal www.cazarepelitoral.ro și altul către pagina unității de cazare pe care v-ați ales-o;
  • A treia cerință era să dați like pe facebook la pagina respectivei unități de cazare.

Ce s-a întâmplat?

Din nefericire, deși numărul de participanți a fost mare, mulți nu au reușit să țină cont de cerințele concursului, de aceea ne-am văzut nevoiți să acordăm doar 2 din cele trei premii promise.

Participanții noștrii s-au manifestat oarecum la extrem, mulți nu au ținut cont de cerințe, dar și cei care au ținut cont, au ținut cont într-un mod deosebit, trimițându-ne nu unul, ci 3 articole fiecare cu respectarea cerințelor.
Le mulţumim mult celor doi (mai aveți puțină răbdare, veți afla imediat cine sunt) și de asemenea mulţumim și celorlalți participanți, data viitoare, sigur, unul din premii este al vostru.

Mulţumiri deosebite merg și către cei care și-au creat un blog special cu această ocazie, suntem mândrii că am putut participa astfel la dezvoltarea blogurilor românești, dar vă rugăm mult, continuați să scrieți, dezvoltați blogul și astfel veți putea participa la concursurile noastre viitoare cu mai mari șanse de reușită.

Mai mult decât atât, blogul este o bună unealtă de a comunica și, de ce nu, de a face un ban suplimentar.

Cine sunt câştigătorii?

Momentul mult așteptat: Avem doi câştigători după cum urmează:

  • Premiul 2 cu felicitările noastre asociate merge la Stefan Sevastre!
    Mulțumim mult stimate domn pentru articolele frumoase și vă așteptăm să ne contactați pentru a stabili detaliile sejurului dumneavoastră la mare.
  • Premiul 1 merge la Serafimciuc Claudia-Lavinia!
    Mulțumim mult pentru articole, ați câștigat marele sejur la mare, vă așteptăm să ne contactaţi pentru a primi detaliile premiului.

Cu ce s-a câştigat?

Bonus pentru cei doi, facem și noi link back către articolele câștigătoare, așa că iată articolele care le-au adus celor doi premiile cele frumoase.

Ce ar mai fi de spus?

Am promis că filmăm și dăm online tragerea la sorți, dar să tragi la sorți dintre doi oameni chiar nu era interesant de filmat, așa că am decis pur și simplu să publicăm lista câştigătorilor.

Mulţumim tuturor pentru participare, pentru promovarea pe facebook, pentru tot ce ați făcut la acest concurs, vă așteptăm și la următorul și nu uitați de ofertele noastre de pe www.cazarepelitoral.ro.

De asemenea vă așteptăm cu articole interesante în continuare pe acest blog.

 
Filed in: stiri Tags: , , , , , , , , ,

You might like:

25 de grade, de 1 Mai, pe litoral ! 25 de grade, de 1 Mai, pe litoral !
Bianca, aici gasesti linistea si raspunsurile de care ai nevoie! Bianca, aici gasesti linistea si raspunsurile de care ai nevoie!
Vacanţa la mare: 10 lucruri importante la camera ta video de vacanţă| partea a treia Vacanţa la mare: 10 lucruri importante la camera ta video de vacanţă| partea a treia
Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă | partea a doua Vacanţa la mare: 10 lucruri importante despre camera ta video de vacanţă | partea a doua

2 Responses to "Câştigă o vacanţă la mare: Rezultatele concursului"

  1. unde va pot contacta? la numarele de telefon de la cazarepelitoral?

     
  2. Micutu says:

    Felicitari

     

Leave a Reply

Submit Comment
© 2024 Tips & Tricks Vacante pe Litoral. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.